DJ Gigant Webwinkel

De professionals in licht & geluid!

Zoeken

Nieuwsbrief

  • Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief.

     

post

paymentWij  zijn officieel partner / steunpunt van American DJ.

American DJ heeft strakke en betrouwbare producten tegen een mooie prijs.

We zijn er trots op u te kunnen melden dat we vanaf nu het hele American DJ pakket aan kunnen bieden. We zijn hard aan het werk om deze producten op voorraad te  krijgen en uiteraard in de webwinkel.

Dat betekent dat de huidige webwinkel niet helemaal up to date is / kan zijn

Indien u een bepaald product zoekt en het hier niet aantreft neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.Wij zijn een  bedrijf dat al jaren opereert achter menig artiest en productie.

Door met onze tijd mee te gaan hebben in 2007 onze webwinkel op gezet.

Tot onze klantenkring behoren veel discotheken en kroegen en uit deze klanten groep kwam steeds meer de vraag naar camera systemen en eventueel om dit te kunnen zien op een smartphone.
Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk bij beveiliging

Wij zijn volop in beweging en continu bezig met ons assortiment.


Zo zijn we onlangs dealer geworden van KRK-Systems een toonaangevend merk in Powered monitors voor studio gebruik. Vele professionele gebruikers gingen u voor over de gehele wereld.Wij hebben gekozen voor om de krk rokit serie demo klaar op te zetten.

Omdat wij alle tijd nemen voor de klant kan het zijn dat u het gezochte product (nog) niet op onze site aantreft. neemt u daarom gerust contact op via de mail of  via de telefoon. Zodat wij niet alleen dozen schuiven maar bij ons krijgt u informatie en advies uit de praktijk. voor een eerlijke prijs. Indien u twijfelt over de aanschaf van apparatuur zullen wij het desgewenst in onze showroom opstellen en de twijfels of vragen beantwoorden. Wij doen dit graag zodat wij er eventueel ook weer uit kunnen leren.

Wij danken u voor het in  ons gestelde vertrouwen.


  • Buck International Sound
  • Nijverheidsweg 6G
  • 1671 GC Medemblik
  • Tel: 0227-545432
  • Mob: 0655-301131
  • BTW nr: NL16.16.77.617.B01
  • KvK nr: 36050295

© 2011 - 2018 www.Buckshop.nl - Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21,0% BTW   |   Webhosting by RoRo-Webservice.nl and design by EK-Media.nl